طراحی و اجرای انواع نرده‌ سفارشی با قیمت مناسب و تکنولوژی روز

  • خانه
  • /
  • خدمات
  • /
  • طراحی و اجرای انواع نرده‌ سفارشی با قیمت مناسب و تکنولوژی روز

نرده یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین آیتم‌های مورد استفاده در بسیاری از ساختمان‌ها است و بدون نصب آن به هیچ عنوان نمی‌توان ایمنی لازم را در راه پله‌ها تامین نمود. در معماری مدرن امروز همواره شاهد خلق ایده‌هایی نو، هم در طراحی داخلی و هم در نمای ساختمان هستیم. یکی از سازه‌هایی که در زیبایی ساختمان نقش به سزایی دارد، نرده راه پله و انواع نرده یا حفاظ در دنیای ساختمان است. به طوریکه امروزه بسیاری از شرکت‌های داخلی و خارجی به دنبال تهیه و طراحی انواع این محصول هستند و هر کدام از آنها زیبایی به خصوصی را به همراه دارند و مناسب استفاده در دکوراسیون‌ها و طراحی‌های متفاوت می باشند.

انواع نرده

آیا شما نیز به دنبال خرید و تهیه نمونه‌های مختلف نرده برای محل کار یا منزل خود هستید؟ آیا می دانید که این محصول دارای چه مدل‌هایی است؟ نرده می‌تواند از متریال‌‎های مختلفی نظیر استیل، آلومینیوم، شیشه، چوب، آهن و … یا ترکیبی از آنها ساخته شود. هرکدام از این نمونه‌ها مزایا و زیبایی‌های خود را به همراه دارند که مشتری می‌تواند با توجه به علاقه‌مندی و پسند خود، یکی از این مدل‌ها را برای خود سفارش دهد.

  • نرده استیل

همانطور که در بخش قبلی نیز به این موضوع اشاره شد، شما می‌توانید با انتخاب نرده مناسب، گام بسیار بزرگی را برای زیبایی محیط اطراف بردارید. یکی از مهم‌ترین و پرفروش‌ترین انواع این محصول، نرده استیل است که استفاده از این نوع در خانه‌های مینیمالیستی و مدرن بیشتر رایج است و استفاده از نرده استیل یک ظاهر حرفه‌ای و بسیار شیک را به نمایش می‌گذارد و با داشتن زوایای حساب شده و مستقیم خود، می‌تواند حس یکپارچگی را به وجود آورده و نظم بسیار خاصی را به دنبال داشته باشد. رنگ استیل نیز یکی از بهترین رنگ‌های موجود است که فضا را دلنشین‌تر نشان خواهد داد. استیل آلیاژی مقاوم و زیبا و گزینه مناسبی برای نرده راه پله است که در چند سال اخیر جز رایج ترین نرده به شمار می رود.

نرده های استیل

مزایای نرده استیل

از جمله مزایای نوع استیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مقاومت در برابر تغییر رنگ و زنگ زدگی
  2. زیبایی ظاهری و شفافیت
  3. عدم نیاز به نقاشی
  4. امکان اجرا با پیچ و مهره (عدم نیاز به جوشکاری)
  5. نصب آسان و سریع
  6. عمر و کیفیت طولانی مدت
  7. قابلیت آبکاری
  8. استقامت بالا
  9. قیمت مناسب
  10. مقاوم در برابر خط و خش
  11. امکان بازیافت و تعویض
  12. سهولت در نظافت و نگهداری
  13. قابلیت نورد کاری (خم کاری)
  14. نرده استیل آلودگی را به خود جذب نمی کند، در نتیجه برای راه پله تمام اماکن علی الخصوص بیمارستان ها گزینه مناسبی است.

نرده استیل با توجه به سلیقه افراد و طراحی ساختمان می تواند در ابعاد و اندازه های مختلف ساخته و اجرا شود. دو نوع از رایج ترین آلیاژ های دکوراتیو استیل 201 و 304 می باشد که آلیاژ 201 مناسب فضاهای سرپوشیده و آلیاژ 304 مناسب فضای باز و مناطقی با آب و هوای مرطوب می باشد.

عوامل تاثیر گذار در قیمت نرده استیل

از جمله عوامل تاثیر گذار در نرده استیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. 1. ضخامت ورق استیل
  2. 2. نوع آلیاژ استیل (201/304)
  3. 3. سطح مقطع استیل استفاده شده در استیل (لوله/پروفیل)
  4. 4. رنگ استیل (طلایی/کروم)
  5. 5. جنس و کیفیت یراق آلات
  6. 6. کشور تولید کننده استیل
  7. 7. طرح (افقی، عمودی و …)

شما با توجه به هدف خود و معیاری که بیشتر برایتان اهمیت دارد می‌توانید ایده‌آل‌ترین نرده را انتخاب کنید.

نرده آلومینیوم

نرده آلومینیوم از جمله مدرن‌ترین نرده‌های موجود در بازار می‌باشد که با طرح‌ها و رنگ‌های متنوع و قابلیت ایجاد هارمونی بیشتر نسبت به سایر نوع‌ها، توانسته مورد پسند هر نوع سلیقه‌ای قرار بگیرد. آلومینیوم بر خلاف گذشته که به عنوان یک فلز نرم و شکننده شناخته می‌شد و استفاده از آن در جایگاه نرده طرفداری نداشت، امروزه به علت ویژگی استحکام در برابر کشش، فشار و ثبات، رنگ و… کاربرد بسیاری پیدا کرده است. آلیاژ آلومینیوم‌های دکوراتیو، 6060 و 6063 می باشد که با فرآیند آنودایزینگ ولتاژ برق و ایجاد سطح پوششی روی لوله و پروفیل، مقاومت آن را در برابر رطوبت افزایش داده و از اکسید شدن، پوسیدگی و زنگ زدگی به مدت 20-30 سال محافظت می کند، به همین دلیل نیازی به رنگ و آبکاری نخواهد داشت.

مزایای نرده آلومینیوم

از جمله مزایای نوع آلومینیوم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. 1. تنوع رنگ (برنز، طلایی، شامپاینی، مشکی، نقره ای، طرح چوب)
  2. 2. تنوع طرح
  3. 3. سهولت در نظافت و نگهداری
  4. 4. زیبایی بیشتر نسبت به سایر نرده ها
  5. 5. عمر مفید بالا
  6. 6. مقاوم در برابر تغییر رنگ و زنگ زدگی
  7. 7. امکان بازیافت و تعویض
  8. 8. عدم نیاز به نقاشی
  9. 9. اجرای آسان و سریع
  10. 10. سبکتر بودن نرده در کنار مقاومت بالا
  11. 11. مقاوم در برابر فرسایش و پوسیدگی
  12. 12. استحکام بالا در برابر فشار، کشش و ضربه
  13. 13. عدم نیاز به جوشکاری
  14. 14. قابلیت نورد کاری (خم کاری)
نرده های آلومینیومی

نرده شیشه ای

از انواع دیگر نرده، می توان به نرده شیشه‌ای اشاره کرد. سبک شیشه‌ای از جمله لوکس‌ترین و بروزترین سبک‌ها است  که چند سال اخیر طرفداران زیادی به خصوص در پروژه‌های تجاری مانند پاساژها، هتل ها و … پیدا کرده است. با توجه به شفاف بودن شیشه، ویژگی اصلی که این نوع دارد، ارائه نمایی بدون مانع و عدم محدود کردن فضا در کنار ایجاد امنیت می باشد. شیشه مورد استفاده در نرده شیشه‌ای، شیشه سکوریت و یا شیشه لمینیت است که می‌توان آنها را در رنگ‌ها و ضخامت‌های مختلف سفارش داد. سیستم نرده شیشه ای انواع مختلفی دارند که می توان آنها را در 2 دسته کلی قرار داد:

  1. سیستم تمام شیشه‌ای که انواع آنها عبارتند از: فیکس پوینت، اکسپوز و اسپیگات. در این مدل، ما یک نرده شیشه‌ای یکپارچه بدون اتصالات و یا پایه داریم. برای دریافت اطلاعات کامل‌تر در خصوص هر کدام از سیستم‌ها مقاله نرده شیشه‌ای را مطالعه کنید.
  2. سیستم شیشه‌ای که از ترکیب شیشه با فلزاتی مانند استیل، آلومینیوم یا آهن اجرا می‌شوند. این سیستم از نرده متشکل از شیشه، پایه فلزی، بست شیشه گیر و یا اتصالات اسپایدری می باشد.

الزامات عمومی ساختمان در رابطه با نرده ها

به صورت قانونی و کلی برای استفاده از نرده قوانین مختلفی وجود دارد که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد:

  1. در محل هایی که اختلاف سطح آنها نسبت به هم از 70 سانتی‌متر بیشتر باشد باید توسط دست انداز یا جان پناه از احتمال سقوط افراد ممانعت شود.
  2. ارتفاع دست انداز (نرده) تراس ها و بالکن ها، تا ارتفاع 50/10 متر،90 سانتیمتر و ارتفاع بیشتر از 50/10 متر، 110 سانتیمتر می باشد.
  3. ارتفاع دست انداز ها یا جان پناه های شیبدار (مایل) پله ها (مانند نرده راه پله)، باید از لبه پله 90 سانتیمتر باشد.
  4. فاصله خالی بین دو نرده عمودی دست انداز نباید بیشتر از 11 سانتیمتر باشد.
  5. در صورت وجود نوع های تزئینی، نباید از هیچ قسمت آن، کره ای به قطر 11 سانتیمتر عبور کند.

برای خرید و تهیه یکی از بهترین مدل های ارائه شده می توانید از سایت پاراپت کو اقدام کنید.

نصب و اجرای نرده

اجرای نرده علاوه بر اینکه از ضروریات پایان کار قانونی ساختمان از نظر شهرداری و آتش‌نشانی محسوب می‌شود، یک سازه دکوراتیو برای تکمیل جذابیت ساختمان شما نیز خواهد بود. اینکه چه طرحی برای ساختمان شما مناسب تر و با هارمونی بیشتری همراه است را به کارشناسان پاراپت کو بسپارید تا با ایده‌های خود بهترین نتیجه را در ساختمان‌تان به شما ارائه دهند. طرح و جنس نرده قطعا بهتر است همگون با سایر متریال‌های به کار رفته در ساختمان باشد، در غیر اینصورت ناهنجاری‌های بصری در فضا اتفاق می‌افتد.