پارتیشن های اداری و شرکتی
05
دسامبر
استفاده از پارتیشن اداری برای تقسیم فضا و مدیریت فضای کاری

 طراحی فضای داخلی، هنری ملموس و شگفت‌انگیز محسوب می‌شود و یک هنرمند بدون داشتن وسایل مورد نیازش به سختی می‌تواند تمام هنرش را نمایش بگذارد. به همین دلیل انتخاب وسایل مناسب و دسترسی به کاربردی‌ترین وسایل موجود در این حوزه، یک اصل مهم در طراحی حرفه‌ای فضای داخلی محسوب می‌شود. یک دکوراتور با تجربه باید با انواع المان‌های دکوراسیون داخلی آشنا باشد تا بتواند از کوچک‌ترین فضای محیط، بهترین بهره را ببرد و فضایی زیبا در عین حال کاربردی خلق کند. به طور مثال یکی از کاربردی‌ترین محصولات تولید شده در این حوزه پارتیشن‌های اداری هستند که می‌توانند به راحتی فضا را تفکیک کرده و نمایی شیک و جذاب به آن ببخشند. در ادامه‌‌ی این مقاله قرار است با انواع پارتیشن‌های اداری آشنا شویم و ویژگی‌های مختلف آن را بررسی کنیم، پس برای آشنایی بیشتر با این محصولات، تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

پارتیشن اداری چیست؟

پارتیشن‌ها نوعی دیواره موقت یا سیستم جداکننده هستند که می‌توانند یک محیط بزرگ را به چند فضای تفکیک شده و مجزا تقسیم‌ کنند. این محصولات به دلیل ویژگی منحصر به فردی که به فضا می‌بخشند کاربرد گسترده‌ای در ساختمان های مسکونی، اداره جات و.. پیدا کرده‌اند؛ به همین دلیل جامعه هدف آن‌ها از قشرهای متفاوتی از مردم تشکیل شده‌ است. اما در این بین، شرکت‌ها و اداره‌جات بسترهای مناسب‌تری برای استفاده از پارتیشن‌ها محسوب می‌شوند، به همین دلیل، نوع خاصی از این محصولات انحصارا به این فضا اختصاص داده شده‌اند و با نام پارتیشن اداری شناخته می‌شوند. پارتیشن‌های اداری می‌توانند نظمی خاص به محیط ببخشند و حریم شخصی دلچسبی برای کارمندان فراهم کنند.

 این محصولات انواع متفاوتی دارند؛ به همین سبب می‌توانند سلایق گوناگون را از خود راضی نگه دارند و در اجرای سبک‌های مختلف کمک کننده باشند. به غیر از این موارد استفاده از پارتیشن‌های اداری می‌تواند تا حد زیادی به صرفه جویی اقتصادی و کاهش هزینه نهایی نیز کمک کند؛ زیرا حتی محیط‌های کوچک نیز با استفاده از این محصولات به فضایی اداری تبدیل خواهند شد و مدیر یک مجموعه نیازی به اجاره یا خرید یک ملک با متراژ بالا نخواهد داشت.

پارتیشن اداری چیست؟
پارتیشن اداری چیست؟

تاثیر پارتیشن اداری در افزایش بازدهی و بهبود عملکرد کارکنان

گاهی اوقات تصمیمات ما در مدت زمان کوتاهی اثر خود را نشان می‌دهند و منجر به موفقیت یا شکستی بزرگ خواهند شد اما برخی تصمیمات اینچنین نیستند و تاثیر آن‌ها در طول زمان خود را نشان می‌دهد. به طور مثال استفاده از پارتیشن‌های اداری در دکوراسیون داخلی یک اداره یا شرکت یکی از این تصمیمات است که شاید در ابتدا هزینه‌ای بی بازگشت به نظر برسد اما در طول زمان اثری شگفت‌انگیز به جا خواهد گذاشت. برای درک بهتر این موضوع تصور کنید که ساعت‌ها مجبور به فعالیت در محیطی هستید که فضای مشخصی در آن ندارید و مجبور به تحمل صدای دیگران، رفت و آمد کارفرمایان و.. هستید.

آیا در این محیط تمرکز کافی برای انجام کار خود را خواهید داشت؟ پاسخ این سوال قطعا، خیر است و این در صورتی است که شما به عنوان مدیر یک مجموعه یا یک طراح داخلی می‌توانید به راحتی و با استفاده از پارتیشن‌ها، فضای دلخواه پرسنل را برای آن‌ها بسازید و تمرکز لازم را به آن‌ها بازگردانید. افزایش تمرکز پرسنل و ایجاد آرامش لازم در فضای اداری، در نهایت منجر به افزایش بهره‌وری آن‌ها خواهد شد و تا حد زیادی در افزایش درصد موفقیت آن‌ها در انجام صحیح وظایف محول شده کمک می‌کند.

پیشنهاد می شود مطالعه کنید.  نرده شیشه‌ای دفنی؛ حفاظ‌هایی مدرن و ارزان با شیشه‌های توکار

اهمیت و تاثیر پارتیشن در دکوراسیون اداری

پارتیشن‌های اداری به سبب کاربرد شگفت انگیزی که دارند، نقش مهمی را در ایجاد یک دکوراسیون اصولی و حرفه‌ای بر عهده گرفته اند. در ادامه به مهم‌ترین کاربردهای این محصول اشاره می‌کنیم تا به طور کامل به میزان اهمیت استفاده از این محصولات در طراحی داخلی خود پی ببرید و خود را از مزایای بی‌نظیر آن بهره‌مند سازید. این موارد عبارت اند از:

  • طراحی فضای ورودی: اولین چیزی که توجه کارفرما یا مشتری را جلب خواهد کرد، دکوراسیون فضای ورودی شرکت است. با استفاده از پارتیشن‌ها می‌توانید این فضا را از فضای اداری جدا کرده و محیط منظم و زیبایی را برای ورود مهمانان خود درست کنید.
  • پنهان‌سازی معایب ساختمان و اصلاح خطاهای معماری: ستون‌های اضافی، دیوارهای کج، محیط‌های پرت و.. تمام معایبی هستند که می‌توانند جلوه محیط را به طورکلی از بین ببرند. پارتیشن‌های اداری به کمک طراحان فضای داخلی می‌آید تا بتوانند بدون نیاز به ایجاد تغییرات اساسی، معایب را پنهان و زیبایی را به محیط بازگردانند.
  • افزایش نور طبیعی: برخی از انواع پارتیشن‌های اداری به دلیل جنس خاصی که دارند می‌توانند نور طبیعی را انعکاس دهند و فضایی روشن و پرنور بسازند. با استفاده از این پارتیشن‌ها، دیگری نیازی به استفاده از نورهای مصنوعی نخواهید داشت و می‌توانید به میزان قابل توجهی در استفاده از برق صرفه جویی نمایید.
پارتیشن اداری چه تاثیراتی در روند کار دارد؟
پارتیشن اداری چه تاثیراتی در روند کار دارد؟

انواع پارتیشن اداری

سال‌ها است که پارتیشن‌های اداری توسط برندهای مختلفی تولید و روانه بازار می‌شوند. این موضوع به علاوه کاربرد گسترده این محصولات سبب شده تا پارتیشن‌های اداری تنوع بی‌نظیری در رنگ، مواد اولیه و.. داشته باشند. به همین دلیل برای معرفی انواع این محصولات باید دسته بندی‌های متفاوتی را برای آن‌ها در نظر گرفت و طبق این دسته‌بندی به معرفی طیف وسیع این محصولات پرداخت. در ادامه پارتیشن‌های اداری را بر حسب دو ویژگی خاص و مهم آن‌ها دسته‌بندی می‌کنیم و طبق همین دو ویژگی، طیف وسیع این محصولات را معرفی خواهیم کرد، پس همراه ما باشید!

انواع پارتیشن از نظر جنس

یکی از مهم‌ترین ویژگی موجود در پارتیشن‌ اداری، جنس یا مواد اولیه به کار رفته در آن است. در حقیقت این پارامتر تاثیر گذارترین پارامتر موجود در طول عمر، جلوه بصری، کاربرد و… این محصولات است، به همین دلیل آشنایی با انواع پارتیشن‌های اداری از نظر جنس می‌تواند به شما در خرید هرچه بهتر این محصولات کمک می‌کند. این موارد عبارت‌اند از:

  • پارتیشن ام دی اف یا چوبی

یکی از مدل‌های رایج پارتیشن‌های اداری با استفاده از چوب یا ام دی اف ساخته می‌شود. این نوع پارتیشن به دلیل مواد اولیه مرغوبی که دارد می‌تواند تا سال‌ها بدون هیچ مشکلی کار کند و علاوه بر کاربردهای معمول نقش یک عایق صدا و انرژی خوب را نیز بازی کند. همچنین علاوه بر این مورد، پارتیشن‌های چوبی قابلیت شخصی سازی بالایی نیز دارند و می‌توانند به راحتی با ویژگی‌های مدنظر شما از لحاظ رنگ، ابعاد، جنس، ضخامت و.. ساخته شوند.

انواع مختلف پارتیشن های کاری
انواع مختلف پارتیشن های کاری
  • پارتیشن آلومینیومی

نوع دیگری از پارتیشن‌ها، پارتیشن‌های آلومینیومی یا فریم آلومینیومی هستند. این پارتیشن ها به صورت ترکیبی با استفاده ازآلومینیوم و شیشه‌ی نشکن ساخته می‌شوند، به همین دلیل می‌توانند علاوه بر داشتن استحکام این فلز، زیبایی شیشه را نیز به همراه خود داشته باشند. این نوع پارتیشن به خودی خود چندین محصول مختلف را در برمی‌گیرد که در آن‌ها ویژگی‌هایی چون نوع شیشه (شیشه سیکوریت، شیشه معمولی، مات، کرکره‌ای و..) و دوجداره یا تک جداره بودن، متمایز خواهد بود.

  • پارتیشن پی‌ وی‌ سی

یکی از انواع پارتیشن های اداری که کمتر از دیگر پارتیشن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، پارتیشن پی وی سی است. این نوع پارتیشن به دلیل مواد اولیه پلیمری و خاصی که دارد، ضد رطوبت است و استفاده از آن می‌تواند در سرویس‌های بهداشتی که رطوبت بالایی دارد، بهترین گزینه باشد.

  • پارتیشن اداری شیشه‌ای

اگر  به دنبال یک پارتیشن خاص هستید که فضایی مدرن و در عین حال رسمی به محیط اداره یا شرکت شما ببخشد، بهتر است به سراغ پارتیشن‌های شیشه‌ای بروید. این پارتیشن‌ها علاوه بر تفکیک فضا می توانند تا حد زیادی دامنه دید شما را افزایش دهند و با انعکاس نور طبیعی، فضا را روشن‌تر و بازتر نشان دهند. همچنین استفاده از انواع مختلف شیشه در ساخت این نوع پارتیشن سبب شده تا بتوانید علاوه بر داشتن امنیت، حفظ حریم شخصی را نیز با استفاده از شیشه‌های مات شونده یا کرکره‌دار تجربه کنید و نگران حریم خصوصی پرسنل خود نباشید.

پیشنهاد می شود مطالعه کنید.  چگونه از روش‌های مختلف برای رفع کدری استیل استفاده کنیم؟
پارتیشن های آلمینیومی اداره ای
پارتیشن های آلمینیومی اداره ای

انواع پارتیشن از نظر قابلیت جابجایی

پارتیشن‌های اداری علاوه بر جنس متفاوت، در وجود یا عدم وجود برخی از قابلیت‌ها نیز با یکدیگر متمایز هستند. در ادامه یک دسته‌بندی کلی برای این محصول در نظر می‌گیریم و انواع آن را از نظر قابلیت جابجایی بررسی می‌کنیم. این موارد عبارت‌اند از:

  1. پارتیشن ثابت

نوع اول پارتیشن های اداری، پارتیشن‌های ثابت هستند. همانطور که از نام این محصولات پیداست، این نوع پارتیشن هیچ گونه جابجایی ندارد و با استفاده از پیچ و مهره به زمین و سقف (در صورت ارتفاع بلند پارتیشن) متصل می‌شود. به همین دلیل استفاده از این پارتیشن‌ها تنها در صورت سکونت طولانی مدت شما، منطقی خواهد بود و در غیر این صورت تنها هزینه و وقت شما از بین خواهد رفت و استفاده از آن‌ها مزیت چندانی نخواهد داشت.

  1. پارتیشن متحرک

نوع دیگر پارتیشن‌ها، پارتیشن‌های متحرک هستند. این نوع پارتیشن با استفاده از ریل‌های مخصوصی که در سقف یا کف اتاق وجود دارد، به صورت موقت نصب خواهد شد، به همین دلیل امکان جابجایی داشته و به راحتی می‌توان آن‌ها را از مکانی به مکان دیگر انتقال داد.

پارتیشن های متحرک
پارتیشن های متحرک

قیمت پارتیشن اداری

تنوع پارتیشن‌های اداری سبب شده تا قیمت ثابتی برای این محصول وجود نداشته باشد، به همین دلیل بهتر است در هنگام خرید پارتیشن‌های اداری، با پارامترهای تاثیرگذار بر قیمت آن آشنا باشید تا تناسبی صحیح بین قیمت پرداختی و کالای دریافتی برقرار نمایید. این پارامترها شامل ابعاد و متراژ پارتیشن، جنس و نوع پارتیشن، دوجداره یا تک جداره بودن شیشه، کیفیت فریم و جنس یراق‌آلات می‌شود که تغییر در هرکدام، بازه‌ای متفاوت از قیمت را رقم خواهد زد.

مزایای پارتیشن اداری

در گذشته بر اینکه یک فضا به چند محیط مجزا تقسیم شود نیاز به ایجاد تغییری بزرگ در نقشه اصلی ساختمان بود، اما امروزه با وجود انواع پارتیشن‌های اداری می‌توان تفکیک محیط را به سادگی و با هزینه‌ای کمتر انجام داد. این مورد تنها یکی از مزایای این محصول خواهد بود و این درحالی است که، استفاده از این پارتیشن‌ها مزایای فراوانی دیگری نیز به همراه خواهند داشت که از آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش حریم شخصی و حفظ امنیت روانی کارکنان
  • جلوگیری از انتقال صدا از محیط داخل پارتیشن به بیرون و بالعکس
  • افزایش تمرکز و بهره‌وری کارمندان به دلیل وجود فضای تفکیک شده و مجزا
  • امکان تفکیک فضا در محیط‌های استیجاری و موقت
  • سرعت ساخت و نصب بالا و صرفه جویی در زمان
  • زیست سازگاری و افزایش تعهد پذیری شرکت‌ها به محیط زیست
  • پنهان سازی معایب ساختمان و از بین بردن خطاهای معماری
  • افزایش زیبایی محیط کار و ایجاد فضایی آرامش بخش و مدرن
  • امکان متناسب سازی پارتیشن‌های اداری با دیگر المان‌های موجود در طراحی داخلی به دلیل تنوع بالای این محصولات
پیشنهاد می شود مطالعه کنید.  نکات مهم در چیدمان و دکوراسیون حمام؛ ایجاد حمامی شیک و لاکچری
مزیت های پارتیشن شرکتی
مزیت های پارتیشن شرکتی

نکات مهم در خرید و اجرای پارتیشن اداری

از آنجایی که پارتیشن‌ها قرار است فضای کلی محیط شما را بسازند و عملا تنها المان‌های برجسته و پررنگ موجود در محیط هستند، بهتر است در هنگام خرید آن‌ها به برخی از نکات دقت کنید تا خریدی مقرون به صرفه و کاربردی داشته باشید. مهم‌ترین نکات وجود در این حوزه عبارت‌اند از:

  • توجه به جنس و کیفیت: از آنجایی که هزینه کلی این پارتیشن‌ها نسبتا بالاست، بهتر است جنس و کیفیت آن‌ها را به نحوی انتخاب کنید که طول عمر بالایی داشته باشند و به همین سادگی‌ها از بین نروند. به طور مثال در پارتیشن‌های شیشه‌ای حتما باید توجه داشته باشید که شیشه‌ها نشکن باشند و ضخامت بالایی داشته باشند تا با کوچک‌ترین ضربه سلامت افراد را به خطر نیندازند.
  • تناسب طرح و رنگ پارتیشن با دیگر المان‌های موجود در فضا: اگر دکوراسیون داخلی خود را تکمیل کرده‌اید و تنها خرید این المان‌ها باقی مانده، بهتر است طرح و رنگ آن‌ها را متناسب با دیگر وسایل انتخاب کنید تا در انتها فضایی شیک و رسمی ساخته شود و پارتیشن‌ها مانند جزئی اضافه بنظر نیایند.
  • اندازه‌گیری دقیق ابعاد: حتما قبل از خرید پارتیشن، فضای مدنظر خود را به دقت اندازه گیری کنید و سپس بر اساس ابعاد فضای مدنظر خود، اقدام به خرید نمایید.
  • نصب پارتیشن با استفاده از تیمی مجرب و حرفه‌ای: آخرین نکته‌ای که باید در هنگام خرید پارتیشن اداری رعایت کنید، کمک از یک تیم مجرب و حرفه‌ای، برای نصب و راه‌اندازی آن است. پارپت کو یک مجموعه تمام عیار است که با کمک از متخصصان باتجربه و حرفه‌ای توانسته تیمی قدرتمند در زمینه نصب انواع پارتیشن‌ها تشکیل دهد و به شما در اجرای انواع طرح‌ها و دیزاین‌های داخلی کمک کند. این مجموعه علاوه بر ضمانت اجرای صحیح پروژه، بهترین قیمت را برای شما در نظر می‌گیرد تا بتوانید بهترین کیفیت را در کنار کمترین قیمت تجربه کرده و دیزاینی شیک و کاربردی برای محیط خود بسازید.
خرید پارتیشن های شیشه ای اداری و شرکتی
خرید پارتیشن های شیشه ای اداری و شرکتی

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم به طور کامل در خصوص پارتیشن‌های اداری صحبت کنیم و ویژگی‌های مختلف آن را مورد بررسی قرار دهیم. در آخر نیز باید بگوییم که استفاده از پارتیشن‌ها در تمام محیط‌های اداری توصیه می‌شود زیرا این محصولات می‌توانند بدون نیاز به صرف هزینه و وقت زیاد، تغییرات دلخواه شما را در محیط ایجاد کنند و آن را به فضایی کاربردی و آرامش ‌بخش تبدیل نمایند.